Jul på Randers Teater

Julen er børnenes fest, og på Randers Teater er de mestre i at lave nærværende og spændende forestillinger for børn og familier.

For niende sæson i træk står skuespiller Nanni Lorenzen på scenen som snedkermesterens datter i forestillingen "Juletræets Hemmelighed". Forestillingen er som en signatur-forestilling for Randers Teater, som landet rundt er kendt for at levere børneteater af høj kvalitet.

Rundt om i Danmark har opkøbere siddet klar til at booke Nanni Lorenzen, som hvert år rejser hun rundt med en håndfuld forestillinger produceret af Randers Teater.

Interesse er stor for "Juletræets Hemmelighed". Forestillingen er blevet en juletradition, som flere børn og deres forældre har gæstet år efter år.

"Juletræets Hemmelighed" turnerer rundt i Danmark fra den 1. til den 19. december 2021. Forestillingen kan ses i Arena Randers den 11. og 12. december.

Randers Teater har også tradition for en årlig familieforestilling i december. I år er publikum landet midt i det Astrid Lindgrens evigtgyldige fortælling om sorg, venskab, ensomhed og kærlighed - "Mio, min Mio". Det er historien om Bo, der forlader sine plejeforældre og rejser gennem dag og nat og finder sin rigtige far: Kongen i Landet i det Fjerne. Her er Bo ikke længere Bo, men prins Mio, som får en vigtig mission – han skal redde landets børn fra den onde ridder Kato, som har forvandlet dem til forheksede fugle.