Jul i Randers Storcenter

Få en hyggelig juleshopping-oplevelse i storcentret.

Randers Storcenter er altid et besøg værd – også når det gælder juleshopping og -oplevelser. Kom i ægte julestemning, når julen starter tirsdag den 7. november i centret.

Randers Storcenter oser af julehygge op til jul. Glitrende julelys lyser centret op i mørket, og det store Ønsketræ stråler på Store Torv. I butikkerne står de klar til at gøre din juleshopping til en god oplevelse, så du kan få købt årets julegaver til dine kære.

Op til jul kan du opleve mange hyggelige juleaktiviteter i Randers Storcenter. Oplev bl.a. julemanden på Store Torv, juletoner fra Randers Nisserne og Nisseværkstedet på Store Torv med sjove interaktive aktiviteter. Randers Storcenters maskot, Randersaurus, tager sin flotte nissehue på og giver store julekram til alle børn hver lørdag fra kl. 11.00-13.00. Prøv julelykken i Randers Storcenter PLUS+ appen ved Julekranen på Store Torv og i julekalenderen.

Randers Storcenter holder åbent hver dag op til jul, så du har god tid til at juleshoppe. I december har centret åbent fra kl. 10.00-19.00 alle dage op til jul – også lørdage og søndage.