Nisseværkstedet

Tirsdag den 7. november til søndag den 31. december 2023 i Randers Storcenter

  • Målgruppe For børn
  • Kategori Spil/leg, Udstillinger og Den sidste uge op til jul
  • Pris Gratis

Oplev Nisseværkstedet med interaktive aktiviteter for store og små på Store Torv i Randers Storcenter.

For 25 år siden flyttede tre nisser ind, og de har boet i centrets kælder lige siden. Carlsen, Nansen og Wilsen har ekstra travlt i år og har derfor rykket Nisseværkstedet fra kælderen til Store Torv, så de kan få hjælp af en masse flittige og søde menneskebørn til at pakke gaver ind, sortere julepost og passe rensdyrene.

Kom forbi Nisseværkstedet på Store Torv og besøg:

Her sker kommunikationen ind og ud af nisseværkstedet. Det er i nissereceptionen, at børn og centernisser kan finde information om julen i Randers Storcenter, bl.a. hvornår julemanden er på Store Torv, og hvornår Randers Nisserne spiller op til julehygge på Store Torv og i gaderne.

Når pejsen bliver tændt, og centernisserne inviterer til julehygge, skal børnene finde deres kreative bageevner frem. De skal nemlig dekorere julekager. Det er kun fantasien, der sætter grænser for farver, glimmer og andet pynt på julekagerne.

Du kan få taget et unikt julefoto med værkstedets søde og drillende centernisser i photo booth. Vælg baggrund og nisser, som skal med på årets julefoto, via en touchskærm. Det sjove og hyggelige julefoto kan du få tilsendt, så det kan bruges som julekort til familie og venner.

Børnenes ønskesedler kan afleveres i julemandens røde postkasse, som han eller centernisserne tømmer hver uge.

Centernisserne har brug for hjælp til at styre og indstille den store og magiske gavemaskine. Sæt gang i maskinen og justér på alverdens knapper for at gøre gaverne klar. Gaverne bliver herefter fyldt i julemandens store gavesæk.

I rensdyrenes stald har centernisserne brug for hjælp til at gøre alle rensdyrene klar til at flyve ud med gaver. Lav et rensdyr og personliggør det ved valg af udsmykning, farve og navn. Rensdyrene skal fodres med mad, vand og kærlighed.

I nissespejlet kan du blive forvandlet til en unik nisse. Stå foran skærmen, og centernisserne går straks i gang med saks, stof og udsmykning for at forvandle dig til en ægte nisse, som efterfølgende kan styres gennem egne bevægelser i en nissedans.

Tid: Tirsdag den 7. november til søndag den 31. december 2023 i Randers Storcenters åbningstid

Sted: Store Torv, Randers Storcenter, Merkurvej 55, 8960 Randers SØ