Jul i Randers City

Julen i Randers City byder blandt andet på juleudsmykning, julehestevogn, julemusik og selveste julemanden.

Jul på Rådhustorvet 2021. Foto: Jakob Lerche Fotografi

Med sine julelys, juletræer, torve og sin middelalderhygge er Randers bestemt på listen over Danmarks smukkest pyntede julebyer – måske endda den allersmukkeste.

Rådhustorvet danner rammen om byens store juletræ og er kendt for sine små julehytter, hvor julestemningen kan komme i top med gløgg, æbleskiver og andre julespecialiteter. Her finder du også en lille hyggelig juleudstilling med mekaniske nisser.

Den gamle midtby oser af julestemning, og de mange specialbutikker står klar til at gøre din julehandel til en dejlig oplevelse. Leder du efter unikke gaver, er Randers et oplagt sted at gøre dine julegaveindkøb.

Hele familien kan tage en tur med julehestevognen igennem de smukt pyntede gader og høre historier.

Mød de sjove spraglenisser og hils på julemanden og julemor, når de sørger for god julestemning.

Randers City har særlige åbningstider i november og december.

Julelys med omtanke

Julelysene i Randers City tændes med omtanke. Det vil sige, at lysene vil være tændt i færre timer end vanligt. Lysene optimeres via en digital platform, der via en app kan styre lysene. Sammen med elektrikerfirmaet John Drejer A/S har Cityforeningen gennemgået alle installationer og sikret, at de er LED og energibesparende.

I byen handler julen om oplevelser, aktiviteter, stemning og ikke mindst vores julebelysning, som vi er kendt for. Vi skal selvfølgelig ikke bruge løs af el uden omtanke, hvorfor vi kigger på, hvor vi kan optimere og spare el. Men vi vil ikke aflyse julen ved slet ikke at have julelys.

Juleaktiviteter 2022