Stig Rossen Julekoncert 2023

Fredag den 15. december 2023 kl. 19.30 på Værket

  • Målgruppe For alle
  • Kategori Koncerter

Ingen jul uden Stig Rossen og hans traditionsrige julekoncert. Det gælder naturligvis også i 2023, hvor Stig for 29. år i træk drager hele landet rundt for at sprede julestemning.

Alting emmer af julehygge, når ilden gløder i den store pejs midt på scenen, der er udsmykket med smukt pyntede juletræer, lanterner og den store, plyssede lænestol, hvorfra årets julehistorie bliver læst højt. Bag scenen daler sneen ned over de to storskærme, og mon ikke Julemanden selv puster lidt magi ud mod publikum deroppefra?

Med sig på scenen har Stig Rossen hele det trofaste julehold samt årets gæstesolist. Årets gæstesolist er Frederikke Vedel, der spillede sammen med Stig i musicalen 'Chess', og som er en meget alsidig sanger, der synger både musical, jazz, pop og soul. Det er som altid kapelmester Thomas Jaque, der står i spidsen for det velspillende 6-mandsband og de fire fantastiske korsangere.

Sammen leverer de et bredt repertoire med alt fra traditionelle salmer til mere gospelinspirerede julehits. Der er helt nye sange og engelsksprogede favoritter på programmet, men det er de dansksprogede juleklassikere, der er i centrum.

For Stig Rossen handler julen om alle de varmeste værdier, om nærvær og næstekærlighed, og uanset om du er til årets Julekoncert for første gang eller for 29. år i træk, er du garanteret en stemningsfuld koncertoplevelse båret af musikalitet og julehygge.

Pris: 440, 400 eller 360 kr. afhængig af hvor i salen du skal sidde.

Tid: Fredag den 15. december 2023 kl. 19.30

Sted: Store Sal på Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C