Juleudstilling for børn: MIG & MIN JULEBY

Lørdag den 25. november til søndag den 31. december 2023 på Museum Østjylland

  • Kategori Udstillinger, Spil/leg og Den sidste uge op til jul
  • Målgruppe For børn
  • Pris Gratis

MIG & MIN JULEBY er en hyggelig juleudstilling for de mindste og deres voksne. Her kan du lege og undersøge, mens du går på opdagelse i julebyen Randers.

Kom i julestemning, når du går på opdagelse i minibyen. Oplev juletræet på byens torv, tag på juleshopping i butikken og servér en pølse til bedstefar fra torvets pølsebod ovenpå alle juleindkøbene.

Du kan også køre en tur på cykel gennem byen eller kravle gennem kloakkerne og undersøge, hvad arkæologerne har fundet under brostenene i Randers.

Mulighederne er mange, når du går på opdagelse i Randers’ historie krydret med børnebogsforfatter og illustrator Rasmus Bregnhøis fantasifulde univers.

Udstillingen er for børn i alderen 2-8 år og deres familier. Udstillingen er lavet i samarbejde med gæve og kloge børnehavebørn – med lidt hjælp fra de voksne.

MIG & MIN BY er en vandreudstilling, som er støttet af Nordea-fonden og udviklet af Museum Vestsjælland og Vardemuseerne. Udstillingen turnerer rundt på lokalmuseer i ti danske byer og tilpasses den lokale fortælling i samarbejde med lokale børnehaver.

Udstillingen er bygget op som en miniby, hvis legende univers tager udgangspunkt i fortællingen om Skygningerne – små væsner, der ligesom museer elsker at samle på ting. Fortællingen om Skygningerne er skrevet og tegnet af illustrator og forfatter Rasmus Bregnhøi.

Der er fri entré.

Tid: Lørdag den 25. november til søndag den 31. december 2023 kl. 10.00-16.00.

Sted: Museum Østjylland, Stemannsgade 2, 8900 Randers C

Traditionen tro kan I også komme på nissejagt efter de frække museumsnisser, der har fundet på nye narrestreger.

Læs mere om udstillingen MIG OG MIN JULEBY på Museum Østjyllands hjemmeside

Læs også: Børnehavebørn laver juleudstilling