Julestemning på Memphis Mansion

December 2023 kl. 10.00-20.00

  • Målgruppe For alle
  • Kategori Øvrige og Den sidste uge op til jul

Elvis-huset på Graceland Randers Vej er pyntet både udvendigt og indvendigt, som The King of Rock 'n' Roll ville have pyntet sit eget Graceland i USA.

Presleys mange julenumre lyder i højtalerne, huset er lyst op af smukke farver, og indenfor kan man nyde synet af Elvis Presleys originale hvide juletræ fra 1960'erne.

I udstillingen er der blandt andet julekort, som er sendt til Elvis fra Frank Sinatra og andre kendisser – ligesom der er nogle af de julekort, som Presley selv har sendt til andre.

Pris for entré til museet: 139 kr. for voksne, 69 kr. for unge på 13-17 år og 199 kr. for et årskort. Der er gratis entré for børn på 0-12 år.

Tid: December 2023 kl. 10.00-20.00

Sted: Memphis Mansion, Graceland Randers Vej 3, 8960 Randers SØ

Elvis og julen

For Elvis Presley havde julen en ganske særlig betydning.

Med en fattig baggrund var der ikke råd til julegaver, før Elvis blev voksen, hvor han så til gengæld gav mange gaver. Et år købte Elvis en række gavekort på 50 cent til McDonald's som gave til sine medarbejdere. Det var alene udtryk for Presleys humor – bagefter ventede de rigtige gaver i form af smykker og dyre biler.

Presley var meget troende, gik i kirke og indspillede mange julesalmer. Hans lyst til at glæde andre kom også til udtryk, når organisationer i lokalområdet modtog julegaver fra ham.