Julemarked på GAIA

Lørdag den 20. november - onsdag den 22. december 2021 på GAIA Museum Outsider Art

Der er "JUL på GAIA" hver lørdag og alle hverdage i perioden fra den 20. november til den 22. december 2021. Kig forbi værksteder på GAIA Akademi og Museum, oplev juleudstillingerne, besøg butikken og spis i caféen.

Der er original håndlavet julepynt fra de kreative værksteder og utraditionelle kunstværker, julekort og kunsthåndværk, som du ikke finder mage til andre steder. I år har GAIA Akademi lavet kunstværker i halm og strå inspireret af den traditionelle julebuk. Håndværksmuseet har i oktober måned været forbi GIAA Akademi og lært Akademiets kunstnere nogle af hemmelighederne i halmbindingshåndværket. Den gamle viden og teknik omsættes i kunstnernes individuelle fortolkninger. Der er således rig mulighed for at komme i god og fantasifuld julestemning, når du kommer på besøg.

Alle sanserne kommer i spil ved et besøg på GAIAs julemarked. I GAIA Museums samling kan du gå på opdagelse i outsiderkunsten – en kunst, der ofte er spontan, farverig og humoristisk. Du kan også besøge GAIA Akademi, hvor man får et indblik i kunstnernes arbejde. Kunstnerne har igen i år lavet motiver til en hel serie julekort, som vil sprede glæde, hvor end de kommer frem. Kortene er layoutet og printet på GAIAs grafiske værksted GAIA FotoGrafik.

Torsdag den 25. november 2021 holder butikken længere åbent og Café GAIA Papaya serverer julemad kl. 17.30: Flæskesteg, hvide og brune kartofler med sovs og tilbehør samt risalamande. Prisen er 100 kr. pr. person. Der er tilmeldingsfrist mandag den 22. november på gaia@randers.dk eller tlf. 8915 8337.

I hele juleperioden tilbyder Café GAIA Papaya frokost med dagens lune ret alle hverdage kl. 11.30-13.15. Du kan også købe lækre småkager til at nyde i caféen eller tage med hjem.

Der er fri entré.

Sted: GAIA Museum Outsider Art, Lene Bredahls Gade 10, 8900 Randers C

Åbningstider for julemarkedet

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00

Fredag kl. 10.00-14.00

Lørdag kl. 10.00-15.00