Julemarked på GAIA

Lørdag den 20. november – 22. december 2021 på GAIA Museum Outsider Art

OBS: Museet på GAIA er lukket frem til den 17. januar 2022 på grund af corona-restriktioner. Cafeen og julemarkedet på GAIA er fortsat åbent.

Åbningstider for julemarkedet:

  • Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00
  • Fredag kl. 10.00-14.00
  • Lørdag kl. 10.00-15.00

Kig forbi værksteder på GAIA Akademi og Museum, oplev juleudstillingerne, besøg butikken og spis i caféen. Der er original håndlavet julepynt fra de kreative værksteder og utraditionelle kunstværker, julekort og kunsthåndværk, som du ikke finder mage til andre steder. I år har GAIA Akademi lavet kunstværker i halm og strå inspireret af den traditionelle julebuk. Håndværksmuseet har i oktober måned været forbi GIAA Akademi og lært Akademiets kunstnere nogle af hemmelighederne i halmbindingshåndværket. Den gamle viden og teknik omsættes i kunstnernes individuelle fortolkninger. Der er således rig mulighed for at komme i god og fantasifuld julestemning, når du kommer på besøg.

Alle sanserne kommer i spil ved et besøg på GAIAs julemarked. I GAIA Museums samling kan du gå på opdagelse i outsiderkunsten – en kunst, der ofte er spontan, farverig og humoristisk. Du kan også besøge GAIA Akademi, hvor man får et indblik i kunstnernes arbejde. Kunstnerne har igen i år lavet motiver til en hel serie julekort, som vil sprede glæde, hvor end de kommer frem. Kortene er layoutet og printet på GAIAs grafiske værksted GAIA FotoGrafik.

Der er fri entré.

Sted: GAIA Museum Outsider Art, Lene Bredahls Gade 10, 8900 Randers C