Stig Rossen Julekoncert 2022

Søndag den 11. december 2022 kl. 19.30 i Store Sal på Værket

Ingen jul uden Stig Rossen og årets julekoncert. I 2022 spreder Stig for 28. år i træk julestemning i det ganske land – og ikke mindst på Værket.

Alting emmer af julehygge, når ilden gløder i den store pejs midt på scenen, der er udsmykket med smukt pyntede juletræer, lanterner og den store, plyssede lænestol, hvorfra årets julehistorie bliver læst højt. Bag scenen daler sneen ned over de to storskærme, og mon ikke Julemanden selv puster lidt magi ud mod publikum deroppefra?

Med sig på scenen har Stig Rossen årets gæstesolist - en ung sangerinde, som faktisk var med på juleturnéen så sent som i 2018. Dengang var hun en ganske ukendt artist, men der er sket en del på de fire år, der er gået. Hun har nemlig i løbet af den tid slået sit navn godt og grundigt fast på den danske musikscene. Ikke mindst gjorde hun sig for nyligt bemærket med sin fantastiske præstation i musicalen ”The Bodyguard”, hvor hun blev rost til skyerne af både publikum og anmeldere. Så glæd jer til et gensyn og ikke mindst et genhør med en af Danmarks mest lovende unge performere; Andrea Lykke Oehlenschlæger.

Det er som altid kapelmester Thomas Jaque, der står i spidsen for det velspillende seksmandsband og de fire fantastiske korsangere. Sammen leverer de et bredt repertoire med alt fra traditionelle salmer til mere gospelinspirerede julehits. Der er helt nye sange og engelsksprogede favoritter på programmet, men det er de dansksprogede juleklassikere, der er i centrum.

For Stig Rossen handler julen om alle de varmeste værdier, om nærvær og næstekærlighed.

Uanset om du er til årets julekoncert for første gang eller for 28. år i træk, er du garanteret en stemningsfuld koncertoplevelse båret af musikalitet og julehygge.

Pris: 440, 400 eller 360 kr., afhængig af hvor i salen du sidder.

Tid: Søndag den 11. december 2022 kl. 19.30

Sted: Store Sal på Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C