Jul på Hotel Randers

Man går aldrig fejl af julestemningen på Hotel Randers.

Fra midt i november pynter personalet hotellet op til en traditionel og magisk jul. Den kendte blomsterdekoratør Bjarne Als har skabt en del af den pynt, som hotellet bruger og har også givet inspiration til opsætningen. Lige fra man træder ind i foyeren, fornemmer man den særlige atmosfære. Her får de smukt afstemte juledekorationer julelyset frem i mange af de besøgendes øjne.

Selv om juletiden normalvis er en af de travleste perioder for Hotel Randers, så er Sven ikke i tvivl om, at det også er den hyggeligste.

"Det er noget helt særligt at se byens flotte juleudsmykning og dejligt, at vi på Hotel Randers og Brasserie Mathisen kan være med til at binde juleoplevelsen sammen for byens borgere og gæster – sammen med butikkerne og cityforeningen," fortsætter Sven.

Og juleoplevelser er der mange af på Hotel Randers. Man kan f.eks. lade sig friste af en lækker juleanretning på Brasserie Mathisen eller opleve hotellets overdådige julefrokost. Man kan også vælge at varme sig med lækker hjemmelavet gløgg og tilhørende æbleskiver, mens man krydser af på julegavelisten.