Julemarked hos Cold Hand Winery

Lørdag d. 15. og søndag d. 16. december kl. 10:00-16:00

Hygge, julestemning og store smagsoplevelser lægger sig som et blødt tæppe over vingården, når vi hos Cold Hand Winery slår dørene op for vores årlige julemarked.

Gården er smukt pyntet med gran, lys og ildfade, og på det gastronomiske plan giver vi den ekstra gas i år! Alle vores frugtvine står klar til at forkæle dine smagsløg, OG vi har inviteret spidserne inden for de allerbedste kvalitets specialvarer. Her har du chancen for at opleve og finde alt ”the real stuff” til julen på ét sted – pakket ind i en varm julestemning.

Kom og oplev

"Den Jyske Torvehal" – et unikt pop-up luksus madmarked – hvor vi har gjort os umage med at samle alt det BEDSTE af det bedste til julen i ét skatkammer! Udforsk, smag, få en snak med de dygtige producenter og forsød julen med creme de la creme specialvarer, der ofte er svære at opstøve.

Æbleskiver og gløgg i vineriets nye smage- og formidlingscenter. Vi holder forpremiere og tager hygge til et helt nyt niveau! Blandt store rustikke vintønder og knitrende ildfade vil duften af hjemmelavede æbleskiver, æblegløgg og andre lækre julegodter sprede sig. Selvfølgelig lavet med touch af vores frugtvine.

Gourmet juleplatter fra Norevent, som kan nydes i de hyggelige smagelokaler. Juleplatterne skal forudbestilles her.

Vingårdens stemningsfulde butik, hvor alle vores frugtvine og lækre gavekurve til julen er at finde.

Smagninger af vineriets frugtvine, som er uimodståelige til julens hyggestunder.