Bubber & Louise Dubiels Juleeventyr i Randers

Søndag d. 2. december kl. 14:00-14:45 i Randers City

Et moderne juleeventyr – med Bubber og Louise Dubiel

Louise er lige flyttet til byen. Hun sidder helt alene i sit lille loftkammer. Bubber kommer tilfældigt forbi og ser hende sidde der. Han taler med publikum om ensomhed og venskaber. Han tager kontakt til Louise, og situationen ændrer sig hurtigt.

Louise viser sig at være en fantastisk sangerinde og synger de smukkeste sange – til glæde for publikum. Der bliver budt på alvor, sjov og masser af julehygge, når Bubber og Louise Dubiel kommer til byen på "Gang i Danmarks juletour".

Koncerterne varer ca. 45 minutter og er gratis.

Bubber

Bubber har lavet TV hele sit voksne liv. Han har aldrig været bange for at være den, han er, og han elsker at udfordre sit talent. Uanset hvad han har kastet sig ud i, er det blevet en succes – lige fra Bubbers Badekar til Snurresnups Søndagsklub til Den Store Klassefest. I syv sæsoner har han været på landevejene med Cirkus Arena, og han har haft sit eget show sommer efter sommer på plænen i Tivoli i København. Han har skrevet børnebøger og har stået i spidsen for TV2 talentshow Scenen Er Din. Han instruerede sin første spillefilm i 2008: Frode og alle de andre rødder med 225.000 solgte billetter. Bubber har rejst verden rundt med en noget umage partner, nemlig Jægersoldaten B.S. Christiansen – her skulle der for alvor brydes grænser. Der bliver også brudt grænser og fordomme i Bubbers seneste udsendelser, Danmark ifølge Bubber. Her møder Bubber, med sin utrolige nysgerrighed og totalt åbne sanser, et helt andet Danmark end det, man umiddelbart kender. Her tager tv-værten os alle med bag de ellers så lukkede døre! Hans smil, hans stemme og hans ligefremme, lattermilde og ikke mindst uspolerede åbne tilgang til verden nedbryder alle barrierer hos tilskueren.

Louise Dubiel

Louise Dubiel er sangerinde og sangskriver fra København. Hun tonede første gang frem på TV i 2008 på Kanal 4’s talent-program Elsk Mig i Nat. I 2009 deltog hun i tv-showet Talent med sangen Forpulet Perfekt (Søde Søde Jakob), som blev et stort radiohit henover sommeren 2010. Samme år blev Louise den 8. mest spillede danske artist på dansk radio. I 2013 deltog hun i det danske Melodi Grand Prix med sangen Rejs Dig Op. Louise Dubiels charmerende publikumstække har fået hende op på alle de største og mindste danske scener. Hun har varmet op for navne som Rasmus Seebach, Turboweekend og Anne Linnet. Louise skriver al sin musik selv og kalder det glad, skæv pop med finurlige tekster på dansk. I januar 2015 udgav hun sin seneste cd, De Nye Superhelte, med sange bl.a. om hverdagens helte og mediers dårlige indflydelse. I samme måned havde hun en ”superheltekalender” kørende i samarbejde med magasinet Woman med 24 låger fra 1.-24. januar. Bag hver låge var der en superhelte-gerning, man skulle udføre. I 2016 havde Louise endnu et projekt, der gik ud på at udgive en sang om måneden med tilhørende video. Det blev til 12 gode og forskellige sange, hvoraf tre blev færdigproduceret og spillet på radioen.