Juletræets Hemmelighed

Lørdag d. 1., søndag d. 2., lørdag d. 8. og søndag d. 9. december kl. 11:00 og kl. 14:00 på Randers EgnsTeater

Der er masser af julestemning og julehygge for det yngste publikum og deres familier på Randers EgnsTeater i december, hvor man kan opleve "Juletræets Hemmelighed" med Nanni Lorenzen på scenen.

I forestillingen kommer publikum ind i en eventyrlig verden, hvor snedkermesterens datter tager imod. Hun er ved at snitte de dejligste julegaver, og undervejs fortæller hun sine gæster om den juleaften, hvor snedkermesteren mødte julemanden ude i skoven. Inde i forestillingens smukke juletræ gemmer hele fortællingen sig, og inden vi har set os om, er vi hvirvlet ind i en humoristisk og herlig historie om en ganske særlig juleaften, hvor snedkermesteren og julemanden hjalp hinanden med at dele gaver ud.

Snedkermesterens datter folder julefortællingen ud for sit publikum, alt imens hendes venlige tykke kat kigger med. Og hvis den er heldig, får den sit store juleønske opfyldt til sidst.

En stemningsfuld og musikalsk juleforestilling for de små, der rundes af med, at skuespiller Nanni Lorentzen og hendes kat byder de yngste op til en dans omkring juletræet.

"Juletræets Hemmelighed" spiller på Randers EgnsTeater 1., 2., 8. og 9. december både kl. 11:00 og kl. 14:00. Den 2. december kan man også være med til at klippe julepynt på teatret, når der er "Juletræets Hemmelighed med Julekrea". Her ser man enten forestillingen før eller efter, man har klippet masser af skønne julehjerter og foldet musetrapper sammen med Nanni Lorenzen.