Mio, min Mio

Torsdag den 25. november - lørdag den 18. december 2021.


OBS: FORESTILLINGEN STOPPER FØR TID PGA. NYE CORONA RESTRIKTIONER. 

I årets store familieforestilling i december kommer publikum med til Landet i det Fjerne i Astrid Lindgrens evigtgyldige fortælling om sorg, venskab, ensomhed og kærlighed.

"Mio, min Mio" er historien om Bo, der forlader sine plejeforældre og rejser gennem dag og nat og finder sin rigtige far: Kongen i Landet i det Fjerne. Her er Bo ikke længere Bo, men prins Mio, som får en vigtig mission – han skal redde landets børn fra den onde ridder Kato, som har forvandlet dem til forheksede fugle.

Ingen fortæller er vel så betydningsfuld som Lindgren med hendes dybe indlevelse og store respekt for barnets vilkår og livsproblematikker. Selv i Landet i det Fjerne findes der ondskab, som ikke kan undsiges – men den kan bekæmpes, hvis man har mod og en ven at følges med.

Selv om historien er helt uden nisser og julehjerter, går den godt i tråd med julens budskaber. "Mio, min Mio" handler om kærlighed og venskab, og hvor meget vi kan klare og overvinde sammen. Der er fokus på næstekærlighed og menneskelighed.

"Mio, min Mio" præsenteres af Teatret Zeppelin i samarbejde med Randers Teater.

Forestillingen er for børn fra 7 år.

Forestillingen varer 70 minutter.

Pris: 75 kr.

Sted: Energi Sal, Randers Teater, Mariagervej 10, 8900 Randers C