Juleevangeliet the musical

Torsdag den 24. november til onsdag den 17. december 2022 i Arena Randers

Med masser af humor og musik fortæller Randers Teater historien om Josef og den højgravide Marias begivenhedsrige rejse mod Betlehem. Det kommer ikke til at gå stille af sig, for kamelerne kan synge, æslet kan snakke, ørkenrøvere har det alt for varmt, og skatteopkræverne er grådige og tørstige. Vi møder også en kromutter med hiphop i blodet, og vismændene og hyrderne skændes om, hvem der kom først.

Alle roller bliver præsenteret af fire skuespillere og to musikere. Der er lagt op til en energifuld, kærlig og musikalsk forestilling, når den over 2000 år gamle fortælling minder os om, hvorfor vi fejrer juleaften.

"Juleevangeliet the musical" er skrevet specielt til Randers Teater af Sigurd Barrett, som også har lavet tekst og musik til alle sangene.

Forestillingen er for børn fra 5 år og opefter.

Pris: 80 kr.

Tid: Torsdag den 24. november til lørdag den 17. december 2022. De præcise tidspunkter kan ses på Randers Teaters hjemmeside. Varighed: 60 minutter

Sted: Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers C

Anmeldelser af forestillingen

"… jeg blev lynhurtigt revet med af forestillingens meget glade og aldeles ubekymrede trav. Samtidig var jeg lettet over, at forestillingen ikke forfladiger, men respektfuldt fortæller selve Juleevangeliet." - Kirsten Dahl, Teateravisen.

⭐⭐⭐⭐⭐ "Sigurd Barretts bud på en julemusical er både vital og morsom. Men den er først og fremmest en hyldest til livet og til kærligheden." - Randers Amtsavis.