Gnisten og pakkefabrikken

Fra d. 25. november – 9. december 2020 på Randers Teater (aflyst pr. 10. december pga. COVID-19)

Nogle gange skal der ikke så meget til, før der sker store omvæltninger. En dråbe kan få bægeret til at flyde over, eller en lille gnist kan antænde et stort bål. Sådan er det også på den gamle kassefabrik i årets juleforestilling på Randers Teater.

På den gamle fabrik tænker man ikke ud af boksen. Her udfører alle bare deres arbejde. Dag ud og dag ind. Og selvom julen nærmer sig, er alt, som det altid har været. Kedeligt! Men så flytter Gnisten ind.

Måske er Gnisten en nisse. Måske er det en trold. I hvert fald har det lille væsen en ganske særlig evne til at gøre drømme til virkelighed, og den får alle til at spørge sig selv, hvorfor de egentlig laver det, de laver. Nu bliver der vendt op og ned på det hele. Og inden nogen kan nå at stave til jul, har Gnisten forvandlet den gamle grå fabrik til en vidunderlig farvestrålende pakkefabrik.

I et klovnet og kærligt univers fyldt med skøre og skønne eksistenser kan publikum i alle aldre grine, gyse og nynne med på forestillingens herlige sange. I årets store juleforestilling sørger fire skuespillere, en musiker og en dukkefører for, at ingen forlader teatret uden at have fundet Gnisten.

Forestillingen er egnet for børn fra 5 år.

Pris: 75 kr.

Sted: Energi Sal, Randers Teater, Mariagervej 10, 8900 Randers C

Musikken og sangene i forestillingen bliver komponeret af den internationalt anerkendte slagtøjsspiller David Hildebrandt, der også vil være at finde på scenen med et helt maskinrum af percussioninstrumenter.