Skøjtebanen på J. O. Krags Plads

Åben frem til den 1. marts 2022

Om du er Bambi på glatis eller en ægte skøjteprinsesse, så er Randers Skøjtebane på Jens Otto Krags Plads et besøg værd.

Ved skøjtebanen vil der være et hyggeområde med siddeområde og juletræer. Derudover vil der onsdage, torsdage og søndage være en foodtruck, hvor du kan købe mad og drikke.

Med støtte fra "Bevæg dig for livet" har vi fået seks skøjtedyr, som børn kan støtte sig op ad på isen - to pingviner, to hunde, en isbjørn og en panda.

En dagsbillet til skøjtebanen inkl. skøjteleje koster 40 kr. Du kan købe et 10-turskort ved indgangen via Mobilepay for 350 kr. Du kan også leje en hjelm for 10 kr.

Banen er åben hverdage fra kl. 13.00-20.00 og i weekenden fra kl. 10.00-18.00.

Institutioner har mulighed for at bestille tid i tidsrummet kl. 09.00-13.00 via telefon 8643 8688 eller mail skoejtebanen@undervaerket.dk.

OBS:  Skøjtebanen holder fortsat åben. Her følger vi de gældende corona-regler. Ifølge de seneste restriktioner fra Kulturministeriet kan skøjtebanen stadig holde åben.

Der er masser af frisk luft og god mulighed for at holde afstand.

Vi opfordrer selvfølgelig til:
  • At man betaler med mobilepay frem for kontanter. Hvis børn, der ikke har mobilepay, besøger banen alene opfordrer vi til, at forældre køber skøjteleje til deres børn hjemmefra via www.undervaerket.dk/book