Se julefilm og læs julebøger

Hele november og december 2022

Ventetiden til juleaften kan være lang. Heldigvis har julemanden på Randers Bibliotek nogle gode forslag til, hvordan du udnytter ventetiden og samtidig kommer i alletiders julestemning.

Julefilm

Prøv en julefilm fra bibliotekernes streamingstjeneste; Filmstriben.dk.

Julemanden foreslår:

  • 'Peddersen og Findus - den bedste jul nogensinde'. Kom i totalt hyggelig julestemning med den skønne kat Findus og dens rare ejer Peddersen.
  • 'Familien Jul'. En rigtig god, dansk julefilm om drengen Hugo, som opdager, at nissen Pixy er flyttet ind i familiens hus.

Julebøger

Har du lyst til en god højtlæsningsbog, så har Julemanden også et par forslag:

  • 'Lasse-Leif - DM i æbleskiver'. Lasse-Leif giver os 13 skønne historier om blandt andet julestress over at skulle nå at åbne alle låger i julekalenderen inden juleaften.
  • 'Sallys far kringler julen'. Sallys far er opsat på, at denne jul skal være den bedste og mest fantastiske. Men det er ikke så let, som det lyder. Lykkes det Sallys familie at få en dejlig jul?
  • 'Julebestiariet'. Denne bog er kun for de modigste børn. Bogen er nemlig fuld af historier om vinterens monstre. Men bare rolig – efter hver fortælling er der heldigvis et tip til overlevelse. Tør I læse den?