Opfyld et ønske på ønsketræet

16. november – 8. december 2019 i Randers Storcenter

Julen er glædernes tid. Glæden er at opfylde andres inderste ønsker – uanset om det er ens nærmeste eller hos et anonymt barn.

Randers Storcenter introducerede i 2012 et ønsketræ, der tilgodeser børn i Kronjylland og på Djursland, som er placeret uden for deres eget hjem eller på anden måde er ekstra udsatte og derfor måske ikke er så heldigt stillede som så mange andre børn. Alle disse børn, mener vi, fortjener en ekstra gave.

Ønsketræet er vokset år for år og blevet en tilbagevende begivenhed i Randers Storcenter. I 2018 var vi oppe over 300 børn.

Børnene har lavet en ønskeseddel, som hænger på vores ønsketræ. Ønsketræet står på centertorvet midt i Randers Storcenter og er en del af juleudstillingen. Ønsketræet er blandt andet pyntet med kuverter, hvori disse ønsker er gemt. Alle ønsker koster maks. 200 kr.

Man kan tage kuverterne med sig fra d. 16. november. Tager man en pakke eller en kuvert væk fra træet, forpligter man sig til at opfylde ønsket, som står derpå. Du skal købe gaven, som barnet ønsker sig, og aflevere den indpakket med ønskeseddelen klistret på i Randers Storcenters infobod på centertorvet senest d. 8. december 2019.

Randers Storcenter sørger for, at gaverne kommer ud til de rette børn inden jul, og at alle de involverede børn får deres ønske opfyldt.