Mød Julemanden i Randers Storcenter

14. november – 16. december 2020 i Randers Storcenter (lukket pr. 17. december pga. COVID-19)

På grund af corona-restriktioner holder Randers Storcenter delvist lukket fra torsdag d. 17. december og foreløbig til og med d. 3. januar 2021.

Mød Julemanden hver weekend frem til jul. Han er i storcentret lørdag og søndag formiddag fra lørdag d. 14. november.

Du finder Julemanden på Store Torv i hans nye røde stol. Her vil du kunne tage et billeder sammen med ham. Det er dog lidt anderledes end normalt, da Julemanden i år ikke kan røres, men kun ses. Vi sørger for afstand og guider, så I kan få et godt billede med hjem.

Er det tid til at droppe sutten i år? Så er Julemanden klar til at hjælpe dig af med dem. Han bytter dine sutter for en bamse, og du skal selv "sende dem afsted", så de kommer ned i hans store sæk.

Vi passer på børnene – og Julemanden – og sørger for afstand. I denne tid med COVID-19 må vi ikke forsamles. Børnene kan derfor ikke stille sig i kø for at møde Julemanden. I stedet bruger vi et kønummersystem, så I kan gå rundt i centret, indtil det bliver jeres tur. På den måde skaber vi ikke forsamlinger omkring Julemanden på Store Torv. Vi håber på jeres forståelse, så Julemanden kan være i Randers Storcenter hele julen.