Juletræsfest for voksne på Turbinen

Lørdag d. 28. december 2019 kl. 21:00 på Turbinen

Traditionen tro er det ikoniske Randers-bands, der sørger for, at årets store gensynsfest på Turbinen i juledagene bliver både nostalgisk, vellydende og først og fremmest umådelig festlig. Turgid Funk, The Zailors og Randers-rapper C-Style indtager alle scenen, når der 28. december for fjerde år i træk er juletræsfest for voksne på Turbinen i Randers.

Det gendannede 11-mandsorkester Turgid Funk går på scenen og gengiver tonerne af de største fra Tower of Power og James Brown – og deres egne numre. I år har de allieret sig med den legendariske Randers-rapper og østjyske hip-hop-ambassadør C-Style, der elegant fletter sine stærke rim ud over funk-sættet.

Juletræsfesten byder også på den lokale supergruppe The Zailors, der har specialiseret sig i for- og nutidig pop og rock med fart på. The Zailors består blandt andet af Natural Born Hippies- og Muddi og Salamidrengene-medlemmer.

Live-musikken flankeres elegant af den erfarne pladevender Dj Dreier, der holder stemningen kørende hele aftenen, og så styres herlighederne stilsikkert af den efterhånden Juletræsfest-erfarne konferencier Martin Møller.

Billetsalget er startet.

Turgid Funk