Julerock a la Pyrus

Lørdag d. 5. december 2020 kl. 10.00-11.00 i Kulturhusets store sal

A-Lene med Juledrengene. Ørehængere og højt humør må være kuren for corona-tristhed! Tag børnene i hånden og kig ind i Kulturhuset lørdag den 5. december kl. 10, hvor garvede musikanter i topjulehumør spiller op til spas i store sal. Foto: Randers Bibliotek

Kom og hør fed musik fra julekalenderen om Pyrus, når et orkester spiller julerock for de 3-10 årige. På grund af stor forhåndsinteresse er koncerten flyttet fra "Pyrus Forever"-udstillingen på Museum Østjylland og ned i store sal, så der er luft og plads mellem alle dagens gæster.

Arrangement er et samarbejde mellem Museum Østjylland og Randers Bibliotek, og der bliver med garanti "gang i den, sang i den, mere ramasjang og tju-bang i den", når de fire musikere i "A-Lene med Juledrengene" giver sig i kast med Martin Miehe-Renards mange kompositioner og andre kendte julesange.

Det store Pyrus-hit "Cool Jul" fra 1994 og temaet fra den første julekalender med arkivnissen er helt sikkert på repertoiret, når det velspillende orkester slår tonen an.

Det fede orkester "A-Lene med Juledrengene" består af sangerinde og pianist Lene Johnsen, Peter Elmelund på guitar, Niels Ole Husum på bas og Thomas Ingemann på trommer.

Selv om koncerten på grund af corona-restriktioner er siddende, håber vi – og ikke mindst de veloplagte musikere – at publikum er med på lidt fed jule-rock 'n' roll!

Efter koncerten kan I besøge museets charmerende juleudstilling "Pyrus Forever", der er bygget op med originale rekvisitter og kostumer fra den evigt populære julekalender.

Det er gratis at være med, men husk tilmelding.