Coca Colas julelastbil

Torsdag d. 12. december 2019 kl. 15.00-19.00 ved Føtex på Mariagervej 175

Den populære Coca Cola-julelastbil kører for tredje år i træk rundt med julestemning og iskolde forfriskninger til danskere over hele landet. Torsdag d. 12. december kommer den til Randers.

Som noget nyt vil der i år være en kæmpe snekugle ved julelastbilen, som man kan komme ind i. Man vil også kunne komme ind i selve julelastbilen, hvor man kan få taget et billede med julemanden.

Igen i år kan man få en souvenir med hjem ved at donere et beløb til Mødrehjælpens julehjælp. I julen 2018 samlede julelastbilen over 400.000 kroner ind til Mødrehjælpens velgørende arbejde for økonomisk trængte børnefamilier. Ved at donere et beløb til Mødrehjælpen kunne man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem. Det blev en succes, hvor danskerne donerede i så stort et omfang, at Coca Cola måtte bestille ekstra merchandise. I år bliver der derfor to slags merchandise – en miniatureudgave af julelastbilen som sidste år og en miniatureudgave af den store snekugle, som julelastbilen tager med rundt på tur i år.

Coca Cola har altid været forbundet med julen. I 1931 opfandt The Coca Cola Company julemanden i den skikkelse, som vi kender ham i dag. Lige siden har julens farve været rød, og det er for manges vedkommende først rigtig jul, når den ikoniske røde Coca Cola-lastbil har kørt gennem snelandskabet i den legendariske julereklame.